"FATALNA SAŠKA" OSUĐENA ZBOG TUČE: Za nju se pročulo nakon ucene fratra i iznude oko 7.500 evra
Saška, Foto: Printscreen / Facebook

izrečena joj OVA KAZNA

"FATALNA SAŠKA" OSUĐENA ZBOG TUČE: Za nju se pročulo nakon ucene fratra i iznude oko 7.500 evra

Fatalna Saška osuđena je na godinu zatvora zbog ucene fratra I.K. iz Dervente od koga je zajedno sa bivšim momkom Aleksandrom Vasiljevićem i i M. J. pokušala da izvuče 250 hiljada maraka

Objavljeno:

Saška Kovačević (29) iz Modriče zvana “Fatalna Saška”, poznata po iznudi oko 7.500 evra od katoličkog sveštenika zbog seks afere, osuđena je u Osnovnom sudu u Derventi na 750 evra novčane kazne jer je u tuči ispred kafića “Dors” u Brodu povredila jednu osobu.

Kako je rečeno u sudu, izricanju presude prethodio je sporazum o priznanju krivice koji je optužena zaključila sa dobojskim Okružnim tužilaštvom, piše Glas Srpske, prenosi Srpskainfo.

- Tužilaštvo se saglasilo da se optuženoj za pomenuto krivično delo telesna povreda izrekne kazna od 750 evra – rekli su u Osnovnom sudu u Derventi.

Osim Kovačevićeve na istoj optužnici našao Saša Cvijanović koji se sada preziva Mičić. Njemu se na teret stavljena krivična dela oduzimanje tuđe stvari i teška telesna povreda. Kako su rekli rekli u Osnovnom sudu u Derventi, protiv njega se još uvek vodi postupak.

Kovačevićeva i Cvijanović optuženi su za tuču ispred lokala “Dors” u kojoj je Cvijanović metalnom šipkom naneo teške telesne povrede Goranu Zečeviću koji je te večeri bio u društvu supruge Dajane, a koja je takođe tada napadnuta. Zajedno sa supružnicima Zečević tu su bili njihovi prijatelji Siniša R. i Ljubinka R. svi iz Broda.

Fatalna Saška
Fatalna Saškafoto: Printscreen/Instagram/Saška Kovačević

Prema informacijama iz policije, bračni par Zečević je u trenutku napada stajao ispred lokala sa poznanicima kada se zaustavio automobil “pežo”.

Iako se nisu poznavali, ubrzo dolazi do naguravanja između Zečevića i njegovog poznanika sa jedne i Cvijanovića sa druge strane. Fatalna Saška zatim je šakom u glavu udarila Ljubinku R. koja je pokušala da smiri situaciju. Cvijanović je nakon naguravanja izvadio metalnu šipku i razbio šajbu na Zečevićevom automobilu “ford”.

Fatalna Saška osuđena je na godinu zatvora zbog ucene fratra I.K. iz Dervente od koga je zajedno sa bivšim momkom Aleksandrom Vasiljevićem i i M. J. pokušala da izvuče 250 hiljada maraka, preteći mu da će ukoliko ne da novac objaviti videosnimak njegovog seksualnog odnosa sa izvesnom Danirom. Vasiljević je za ovo delo u dobojskom Osnovnom sudu osuđen na sedam meseci zatvora.

Bonus video:

01:15

Tuča u saobraćaju u Vojvode Stepe

(Espreso/Glas Srpske/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.